Rondom de Zavel

Dit prachtige gebouw uit 1920 nestelt zich in de gezellige Zavelwijk, op een boogscheut van de pittoreske en authentieke Marollen. De sfeer in deze idyllische buurt is uiterst specifiek en ademt de Gouden Eeuw van Brussel uit. Historische steegjes leiden u van typische brasserieën naar modeboetieks en van antiekhandelaars naar moderne kunstgalerieën.

Een perfecte ligging

Dit project ligt pal in het stadscentrum, dicht bij alle bestemmingen – de kleine ring ligt op een steenworp en leidt direct naar de grote uitvalswegen. Even wandelen en u bent zo bij tram, bus of metro en een resem aan winkelmogelijkheden.

Een prachtig uitzicht

De ruime en lichte kamers van de appartementen hebben grote panoramische ramen die zorgen voor een prachtig natuurlijk licht en een unieke zichten op bruisend Brussel.

Een doordachte architectuur

La Bohème is het perfecte voorbeeld van uitgekiende architectuur die modern comfort paart aan het sobere karakter en de romantische geschiedenis die de historische muren uitstralen.

Waar kunstliefhebbers thuis zijn

De buurt barst echt van de musea, privégalerijen en antiekwinkels. Ideale ontmoetingsplaatsen voor kunstliefhebbers op zoek naar inspiratie of een gouden kans.

Interesse? Natuurlijk!
We horen graag van u.